Mark Zuckerberg a Meta idei első negyedéves jelentésének megosztásakor arról beszélt, hogy a szövegalapú közösségi platformnak már 150 millió havi aktív felhasználója van, 20 millióval több, mint februárban. Leszögezte, az alkalmazás épp úgy fejlődik, ahogy azt ő elképzelte és minden adott, hogy ez legyen a következő platform, aminek egymilliárd felhasználója van.

A HWSW megemlíti, sokat javított a vállalat eredményein, hogy márciusban lehetővé tették az amerikai felhasználóknak, hogy a fiókjukat a Fediverse szolgáltatással is összekapcsolják, így átjárhatóbbak a platformok és más szervereket is megjelennek a bejegyzéseik.

A vállalat jövőbeli tervei között szerepel, hogy elérhetővé teszi a saját API-ját a fejlesztők számára a nyár folyamán, valamint, hogy a Facebook, a WhatsApp és az Instagram platformokba integrálja saját chatbotját. Egyelőre azonban nem terveznek nagy innovációkkal a Threads-et illetően, mivel ott még a privát üzenetküldés sem lehetséges.

A Threads annak amerikai indulása után egy héttel máris 100 millió felhasználóval rendelkezett, és bár az érdeklődés később látványosan elapadt, jelenleg több aktív amerikai felhasználója van, mint Elon Musk platformjának. Európában valamivel később, tavaly decemberben indult el a szolgáltatás, ami a Meta többi applikációjával ellentétben nem tartalmaz reklámokat, vagyis így bevételt sem termel a vállalat számára – legalábbis egyelőre.

Újabb országban int be a WhatsAppnak az Apple

Ezúttal a Kínában található Apple eszközökről törlik a népszerű chat alkalmazást.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább--->