Megjelent az iOS 17 legújabb verziója, az iOS 17.1.2, emellett a macOS Sonoma 14.1.2-es verzióját is kiküldte a készülékekre az Apple – írja az Index.

Az új verzió a november 7-én megjelent iOS 17.1.1-et követi, amely többek között ismét használhatóvá tette a BMW-tulajdonosok számára az autóikban található vezeték nélküli töltőket.

A cég mindenképpen ajánlja a legújabb frissítés telepítését, mivel egy fontos biztonsági foltozásról van szó. A 17.2 több újítást is hoz majd az okostelefonokra, például bevezetésre kerül a Napló alkalmazás, közös lejátszási listák érkeznek az Apple Musicban, illetve több óra- és időjárás-widget is érkezik.

A frissítés telepítéséhez a Beállításokat kell megnyitni, majd az Általános menüpont után a Szoftverfrissítésre kell nyomni, ahol már az iOS 17.1.2-nek kell megjelennie.

A frissítést a következő iPhone-okra lehet letölteni: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone SE (3. generáció), iPhone SE (2. generáció).

 

 

 

Egy gyűrű minden testrész felett: bárhova felhúzhatjuk az Apple új kütyüjét

Mivel már pletykálják, hogy több nagy technológiai cég, köztük a Samsung is okosgyűrűn dolgozik, nem meglepő, hogy az Apple is fel akarja venni a versenyt a riválisokkal. A kiszivárgott szabadalom szerint pedig nem a méret lesz az akadálya ennek. Bővebben --->