A zsidó származású Ben Brody azért perelte be Elon Muskot, mert a milliárdos a 180 millió követővel rendelkező X-fiókján megalapozatlanul állította róla, hogy nácinak álcázott szövetségi ügynökként vett részt egy fasiszta tüntetésen.

Az eljárás legfrissebb szakaszában a milliárdos egy igen furcsa szokására világított rá: Elon Musk tanúvallomásából ugyanis kiderült, hogy alternatív profilokon is tevékenykedik, ezek egyikén saját kétéves gyermekeként, X AE A-XII-nek álcázta magát.

A kérdéses fiókot azóta felfüggesztették, a milliárdos ezen arról posztolt egyebek mellett, hogy május 4-én, azaz a fia valódi születésnapján tölti be a 3. életévét, hogy szívesen menne night klubokba, egyszer pedig azt kérdezte a követőitől, hogy szeretik-e a japán lányokat – írja a PC World.

A tanúvallomásában a mágnás tesztfiókként hivatkozott a kérdéses profilra, amelyet elmondása szerint csak rövid ideig használt. Ezen felül egy másik hamis profilt is megemlített, ami a Baby Smurf névre hallgat, ez jelenleg is aktív, ráadásul 14 ezer követője van.

A milliárdos ezzel a profiljával nevezte hülyének Mark Cuban amerikai üzletembert, továbbá azt írta a BBC-ről, hogy még egy zsák téglánál is ostobább.

A lap szerint mindez azért furcsa, mert Elon Musk a fő profilján sem használ kedves szavakat, ha arról van szó: egy alkalommal például a saját nevével gúnyolta terhes férfinak Bill Gatest, egy alkalommal pedig párbajra hívta ki Vlagyimir Putyint.

Rükvercbe kapcsolt a Tesla, Elon Musk lemondott a tervéről

A Tesla mégsem gyártja le azt a régóta ígért olcsó autómodellt, amelyre a befektetők már régóta vártak. Az autógyártó ehelyett az önvezető robottaxik fejlesztésére fókuszálhat.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább--->