Az évek során sok rajongó spekulált az Apple új készülékének koncepciójáról, az Apple Flip-ről, ami a Samsung Galaxy Z Flip-hez hasonlóan egy hajlítható telefon.

A koreai techóriás készülékéhez hasonlóan pedig az Apple állítólagos telefonjai is olyan szögben hajlanak, mint egy hordozható kozmetikai tükör. Ezt azért fontos megemlíteni, mert a Samsung másik hajlítható telefonja, a Galaxy Z Fold „pillangószárnyszerűen” hajlik.

Az Apple hajlítható készüléke a legvadabb pletykák szerint 2025-ben kerülhet piacra. A kérdés azonban inkább az, hogy iPhone vagy inkább iPad lesz-e a hajlítható csodából.

Ben Wood kutatási vezető szerint ugyanis jelen pillanatban nincs értelme annak, hogy az Apple hajlítható iPhone-t gyártson, ezért igen valószínű, hogy eltérve a trendtől inkább egy összecsukható táblagépet gyártanak.

Ugyanezt jósolta az Apple-el kapcsolatosan maga a rivális Samsung is korábban, hozzátéve, hogy az összecsukható iPhone sem marad el, ugyanakkor a hajlékony iPad már idén megérkezhet.

Megint rárepültünk az okostelefonokra

Az idei első negyedévben hosszú idő után újra lassú növekedést mutat az okostelefonok piaca az idei év első negyedében. Azonban a növekedés mértékéről már eltérőek a vélemények.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább→