Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A népesség elöregedése a jóléti társadalmakra jellemző folyamat, amelyet nálunk is születésszám-csökkenés és egyre hosszabbodó élettartam jellemez. A társadalom egyre nagyobb hányadát kitevő idősek részéről megjelent a piaci igény az olyan nyugati stílusú komplexumokra, ahol a legmagasabb szintű ellátást élvezhetik a lakók, kezdve a 0-24 órás egészségügyi központ nyújtotta biztonságtól a számtalan, helyben elérhető szolgáltatásig.

A minőségi időskori ellátásra vágyók számára 2022 elején megkezdi működését az első ilyen intézmény: a Golden Palace Göd premium apartmanház. A leendő lakók határozott időre szóló, illetve élethosszig tartó használati jogot tudnak vásárolni, és egy újonnan épülő szárnyban lehetőség lesz tulajdonjog megvásárlására is. Az impozáns épület felújítás alatt áll, de szeptemberben megtekinthetőek a készülő, 40-130 nm-es, teakonyhás, fürdőszobás, légkondicionált apartmanok, amelyek lakóik igényeihez igazodva nyerik el végleges formájukat. A csempék, padlóburkolatok, tapéták, szaniterek kiválasztása, a lakótér berendezése rugalmasan alakítható (akár saját bútorokkal), ehhez lakberendező segítségét is igénybe vehetik.

Itt a tevékeny életen van a fókusz, hiszen az aktív idősebb évek igazi kulcsa az egészség, a mozgás szabadságának és az érdeklődés megőrzésének képessége. Ebben a legnagyobb inspirációt a hasonló értékrendű és egészségi állapotú lakóközösség tagjai nyújtják egymásnak.

Várjuk mindazokat, akik nyitottak a szabad és aktív idősebb korra! Itt mindenkinek csak olyasmivel kell foglalkoznia, amit igazán szeret, ami energiával tölti fel. Jöjjön hozzánk élni, az Életet MEGÉLNI – mert sosem késő!

A GOLDEN PALACE GÖD csapata
[email protected]
www.goldenpalacegod.hu