Május 21-től az HBO Max neve Maxra változik, és új funkciók válnak elérhetővé a felhasználók számára, valamint a sorozatok és a filmek tárháza is jelentősen bővül – írja levelében a szolgáltató.

Az HBO szerint a számlázási és bejelentkezési adatok megmaradnak, ahogy a profilok és a megnézett tartalmak is egy az egyben átkerülnek a Maxra.streaming előfizetői ezen felül továbbra is élvezhetik a jelenlegi csomagjuk funkciót, mivel július 23-áig nem változik a díjszabás.

Azt követően azonban a csomagok éves díja 18 990 forintról az újonnan érkező Standard csomag bevezető árú éves díjára, azaz várhatóan évi 27 900 forintra változik.

A szolgáltató mögött álló Warner Bros. Discovery indoklása szerint a Max több funkciót kínál majd, ezért van szükség az áremelésre.

Akik nem szeretnének az új áron előfizetni a továbbiakban, ők a július végi dátum előtt minden további nélkül módosíthatják vagy lemondhatják azt. Amennyiben valaki alkalmazás-áruházon keresztül fizetett elő, akkor azt az alkalmazás-aruházon keresztül kell közvetlenül törölnie vagy módosítania.

Elfogyott a levegő a streaming körül: ha ez így megy tovább, vége lehet

Amíg a streaming kezdetben a reklámokkal telített kábeltévéknek fordítottak hátat, addig mostanra már az ilyen szolgáltatások ár-érték aránya is egyre rosszabb lett. Ráadásul nem is reklámoktól mentes.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább--->