Warner Bros. Discovery csütörtökön bejelentette, hogy a CNN Max szeptember 27-én csatlakozik a Max streaming szolgáltatásához, és 24/7 élő hírközpontként fog szolgálni.

A legnépszerűbb műsorvezetők – például Jim Acosta, Rahel Solomon, Amara Walker, Fredricka Whitfield és Jim Sciutto – csak a streaming alkalmazás számára készít tartalmakat, valamint jönnek a CNN olyan fő műsorai, mint az "Anderson Cooper 360", az "Amanpour" és a "The Lead with Jake Tapper" – írja a CNBC.

Az év elején a Warner Bros. Discovery Max néven indította újra a fő streaming szolgáltatását, az HBO Maxot, amely a Warner Bros. és a Discovery+ tartalmait egyesíti egy fedél alatt.

Míg a CNN egyes tartalmai már megjelentek az alkalmazásban, például dokumentumfilmek, addig a hírek és a sport még nem kerültek bele.

A döntés, hogy a CNN-híreket is hozzáadják a Maxhoz, több mint egy évvel azután történt, hogy a vállalat bezárta a CNN+ streamert – alig néhány héttel az alkalmazás indulása után.

 

 

 

Már a számok is bizonyítják, hogy a hagyományos televíziózás haldoklik

Egyre több amerikai mondja le hagyományos tévé-előfizetését, és választja helyette a streaming platformokat. Bővebben --->