A Magyar Telekom a klubot 1997 óta támogatta, 2016-tól pedig annak névadó főszponzorává vált. Azonban most a csapat és a Magyar Telekom úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják.

A magyar bajnok és kupagyőztes csapat közleményében ugyanis tudatta, hogy közös elhatározással 2024. június 30-án a vállalattal felbontja eddig fennálló együttműködését, melynek elmúlt éveire mindkét fél pozitívan tekint vissza.

Kitérnek arra, hogy a Veszprém Handball Team Zrt. egy tervezett strukturális átalakuláson megy keresztül, mely a névadó szponzort és a további támogató partnereket is érinti. Azt írják, hogy a változás a továbbiakban is lehetővé teszi, hogy egy, „a legmagasabb célokért küzdő csapat biztos és minőségi szolgáltatásokat nyújtó hattérországa” legyenek, az európai kézilabda erős és megkerülhetetlen brandjeként. Erről azonban csak később ad a csapat bővebb tájékoztatást.

Bartha Csaba, a Veszprém Handball Team Zrt. nemrégiben kinevezett vezérigazgatója a klub és a Magyar Telekom együttműködését méltatva úgy fogalmazott, köszönik a Magyar Telekom támogatását, amellyel hozzájárult a csapat sikereihez és a klub hírnevének öregbítéséhez.

„A kollégáim elmondása alapján mindig mindenben számíthattunk partnerünkre, a Magyar Telekom Nyrt.-re. Mint Veszprém szimpatizáns nyomon követtem ezt a jó együttműködést. A cégnek a jövőben minden jót kívánok!” – mondta.

Vakációra küldi a fizetős 5G-t a Telekom

Folytatja hálózatmodernizációs programját a szolgáltató.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább→