A szerencsejáték-felügyeletet ellátó Miniszterelnöki Kabinetiroda tavaly szeptemberben kötött szerződést a Treff-Klub Kft.-vel a miskolci játékkaszinó üzemeltetésére. A Treff-Klub Kft. 2018. február 7-én alapította meg a Casino Win Miskolc Kft.-t - olvasható a portálon.

A társaság Rákosfalvy Zoltán győri ügyvéd tulajdonában van. Rákosfalvinak már pécsi és győri kaszinói is vannak. A cég ügyvezetője Kruppa Zsolt András, akinek felesége Seszták Miklós feleségével közös vállalkozásban volt érdekelt. Rákosfalvi korábban a Fidesz-frakciónak is dolgozott.

Nyilvános cégadatok szerint a koncessziókat elnyerő anyacéget megterhelték némileg a kaszinók nyitásával kapcsolatban felmerülő költségek és a jelentős összegű koncessziós díj. 2017 októberétől zálogjog van bejegyezve Rákosfalvy üzletrészére a Mészáros Lőrinchez köthető MKB Bank által. Ez azt is jelenti az mfor.hu szerint ha valami balul sülne el a kaszinókoncessziókat birtokló cégnél, a tulajdonjog Mészárosék körébe kerülhetne.

Rákosfalvi ezzel a második legnagyobb kaszinótulajdonos lett: 5 budapesti kaszinót az elhunyt Andy Vajna cégei üzemeltetnek, a debreceni és nyíregyházi egység Szima Gábor és a debreceni focicsapat tulajdonában van, a soproni kaszinóba pedig Garancsi István szállt be.