Az Extreme Digital azonban nem áll meg. Minden régi és új vásárlónk számára a 2023-as évben is a megszokott vásárlási élményt, verhetetlen árakat igyekszik biztosítani az emag.hu felületén, megújult ügyfélszolgálattal, amely minden, 2023. január 1-én, vagy azt követően történt vásárlás kapcsán segíteni fog az alábbi elérhetőségen: [email protected]

Mikor kit kell keresni?

 

  • Amennyiben a vásárlás után kapott számlán a dátum 2022.12.31. vagy ez előtti, akkor az eMAG tud majd segíteni a fenti elérhetőségek bármelyikén (telefonon az Extreme Digital vásárlóknak dedikált menüpont választandó).
  • Ha a vásárlás számláján 2023.01.01. vagy későbbi dátum szerepel, akkor az Extreme Digital megújult ügyfélszolgálatát kell keresni az új elektronikus elérhetőségen.

 

Jogi háttér

Az Extreme Digital-eMAG Korlátolt Felelősségű Társaság (eMAG’), mint átvevő jogutód társaság és egyben az Extreme Digital Zártkörűen Működő Részvénytársaság (’edigital’) egyedüli részvényese 2022. szeptember 30-án az egyes jogi személyek átalakulásáról, egyesüléséről és szétválásáról szóló 2013. évi CLXXVI. tör vény 8. § (1) bekezdése alapján egy ülésen határozott az Extreme Digital Zártkörűen Működő Részvény társaság szétválásáról, amely alapján az Extreme Digital Zrt. beolvadásos kiválás útján szétválik, és az Extreme Digital Zrt. szétváló társaság vagyonának egy része az egyedüli részvényeséhez, az Extreme Digital-eMAG Kft-hez, mint átvevő társasághoz csatlakozik.