A sportoló egyebeket mellett a DIGI és a Vodafone helyére lépő ONE márka hazai népszerűsítésében vállal szerepet – írja a vállalat közleményében. A kardvívó a párizsi olimpia előtt a budapesti világkupán lép pástra.

Fekete Péter, a 4iG Csoport vezérigazgatója az együttműködést bejelentő sajtótájékoztatón azt mondta, számos területen mutat hasonlóság a sportélet és egy telekommunikációs nagyvállalat működése: mindkét tevékenységben kiváló felkészültségre és erős karakterre van szükség.

Szilágyi Áron a sajtótájékoztatón azt mondta, embert próbáló feladat a nemzetközi mezőnyben helyt állni és a tempót tartani, azonban „a támogatói háttér rengeteg terhet levesz egy élsportoló válláról.”

A Talent Program tagjai talán most tapasztalják meg először, hogy az eredményesség és a felelősségvállalás ettől a ponttól nem csak önmagunk felé elvárás, hanem a belénk fektetett bizalmat is szükséges meghálálni. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen eddigi karrierem során több vállalat is megtisztelt bizalmával, a 4iG támogatása azonban egy rendkívül hosszútávú, stabil hátteret teremt nekem

– mondta a kardvívó.

Az együttműködés mellett a 4iG Csoport bejelentette a 4iG Talent Program elindítását is, amelynek célja, hogy a fiatal magyar sporttehetségeket felkarolja és támogassa a felkészülésüket. A vállalatcsoport idén három kiemelkedő tehetséget, a brit Formula-4-be igazoló Molnár Martint, az IQ Foil olimpiai hajóosztályban szörföző Szentiványi Sárát, valamint Bicsák Bence triatlonistát támogatja.

 

Rekordéven van túl a 4iG

Az informatikai-távközlési óriás árbevétele kétszeresére, adózás előtti eredménye háromszorosára nőtt egyetlen év alatt, mégsem termelt jövedelmet.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább--->