A Wizz Air Magyarországon is elérhetővé teszi előfizetés alapú szolgáltatását, a WIZZ MultiPass-t, amellyel az utasok egy teljes éven keresztül rögzített jegy- és poggyászáron utazhatnak.

Az előfizetéses szolgáltatásban szerepeltetett útvonalakat havi rendszerességgel választhatják az előfizetők, akik rögzített áron juthatnak hozzá a jegyekhez és fix összegért adhatják fel poggyászaikat is – szerepel a légitársaság közleményében.

Az új konstrukciójával idén akár 30-40 százalékot is megtakaríthatnak az ügyfelek a legnépszerűbb nyári úti célok jegyárából.

Az utasoknak lehetőségük lesz arra, hogy az előfizetésük megkezdésekor azonnal lefoglalják a repülőjegyüket, és öt nappal később már induljanak is első útjukra. Ha az előfizetés kezdő hónapjaként a soron következő hónapot választják, az utasok a hónap hatodik napjától kezdődően repülhetnek 30 vagy 31 napig. Az előfizetés minden hónap első napján megújul.

A WIZZ MultiPass megvásárlására a hónap közepén is lehetőség van, amennyiben annak legvégéig több mint 5 nap van hátra. A vásárlást követően csupán 5 nap múlva már fel is szállhat az utas választott járatára.

Így cselezheti ki a légitársaságok algoritmusát és rejtett költségeit

A nyár beköszöntével érdemes izzítani az utazási akció-figyelő szenzorainkat, hogy a lehető legjobb repülési ajánlatokra csaphassunk le. Árriasztás, inkognitó-mód, szombat-kultusz: összegyűjtöttük azokat a trükköket, amelyekkel garantáltan lefaraghat az utazási költségekből.

A részletekről ITT írtunk bővebben.