Egy héttel azután, hogy megnyerték minden idők eddigi legnagyobb jackpotját, újabb telitalálatos született Ötöslottón.

Az idei 9. játékhéten az Ötöslottón a 41,45,46,53,64-es számokat megjátszó szelvény tulajdonosának igazán boldog hétvégéje lehet, hiszen a szombati sorsoláson 226 923 075 forintot nyert – írja közleményében a Szerencsejáték Zrt

A szerencsés játékosnak a sorsolástól számított 90 napon belül kell jelentkeznie a nemzeti lottótársaságnál, méghozzá az úgynevezett nagynyertes-vonalon.

A nyertes játékos telefonon történő jelentkezése során a lottótársaság feddhetetlen munkatársának az elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, valóban a nyertes van a vonal túloldalán.

Ezután kerülhet sor a személyes találkozásra, melynek keretében leadásra kerül az eredeti szelvény, és megvizsgálják annak érvényességét. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődhet a kifizetési eljárás.

A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik.

Ötöslottó: elvitték minden idők csúcsnyereményét

Az Ötöslottó a szombati sorsolás után egy játékost milliárdossá tett. Huszonkilenc hét halmozódást követően a telitalálatos szelvény tulajdonosa 6,5 milliárd forintnak örülhet.

A részletekről ITT írtunk bővebben.