„Brüsszelben változásra van szükség!” – írta Orbán Viktor a Facebookon, majd vázolta a 2024-es júniusi EP-választásokig hátralévő feladatokat.  Összesen négy pontban foglalta össze szeptemberi gondolatait: 

  • 1) Békét kell teremteni Európa határainál! 
  • 2) Nem a genderpropaganda és a migráció erőltetése a brüsszeli vezetés feladata, hanem az európai emberek képviselete!
  • 3) Meg kell védeni a közös határokat és támogatni kell a családokat!
  • 4) A brüsszeli kettős mércét a lengyelekkel és a magyarokkal szemben meg kell szüntetni!

 

A témák sok újdonságot nem tartogatnak és egyben jól ismertek a széles közvélemény számára - hiszen a kormánypárt már jó ideje ezeket a jelszavakat használja. A kormányfő a hétvégén ráadásul már posztolt egy videót, pontosan ugyanezzel a tematikával, a mostani bejegyzés tehát ennek lehet úgymond az „emlékeztető oltása”. 

Ledobták a választási atomot: a nők 38, a férfiak 43 év munka után nyugdíjba mehetnének

Ígéretcunamival robbantott a lengyel kormánypárt: a korengedményes nyugdíj és az ingyengyógyszer mellett, átszámítva 837 ezer forintos átlagfizetést ajánlanak. Mindez nem véletlen: október 15-én választás lesz Lengyelországban, a jobboldali PiS újrázni szeretne, de jelen állás szerint meglehetősen bizonytalan koalíciós alkudozásnak néznek elébe ha nyerni tudnak. Bővebben>>>