börtönből az idén nyáron szabaduló Lagzi Lajcsi egykori televíziós mulatós sztár minden bizonnyal nem mocsai vadászházába tér majd haza.

Ugyanis a mocsai Boldogasszonypusztán árulják 235 millió forintért a 420 négyzetméteres egykori vadászházat, amely a jelenleg is börtönbüntetését töltő Galambos Lajos tulajdona – írja a vg.hu.

Az ingatlanközvetítő szerint folyamatos az érdeklődés a vadászházra, azonban egyelőre még nem talált gazdára.

Az ingatlan és a terület nem esik semmilyen korlátozás alá, vagyis tökéletesen alkalmas akár gazdálkodásra, vagy egyéb vállalkozásra – tette hozzá a közvetítő, aki szerint rendezvényközpontként és kisállat simogatóként is sikeresen üzemelhet a ház, ami különleges családi lakhelyként is jól szolgálhat.

A lap hozzáteszi: egy ideig a Galambos család 5 milliárdot érő 30 szobás impozáns otthonát is hirdették, ám ez az ingatlan egy ideje eltűnt a hirdetési felületekről.

Eladó Zámbó Jimmy egykori titokzatos nyaralója

A ráckevei Angyali-szigeten található Zámbó Jimmy egykori nyaralója, nem mindennapi környezetben, amelyet kizárólag csónakkal lehet megközelíteni. A különleges panorámát és az öt szobát azonban igencsak meg kell fizetni. Hogy pontosan mi szerepelt az ingatlanhirdetésben? Azt korábban ITT írtuk meg.