Az amerikai San Antonio állatpark idén Valentin-nap alkalmából újból meghirdette adománygyűjtését, amelynek alkalmából zöldséget, csótányt illetve patkányt is elnevezhetünk az exeinkről. Az elnevezett rágcsálnivalók ezután az állatkert lakóinak „tányérjára” kerülnek — írja a Euronews. 

Az árak között is lehet válogatni, hiszen egy zöldség 5, egy csótány 10, egy patkány pedig már 25 dollárba kerül. A történet pedig itt nem áll meg, hiszen a sértett felek emléklapot is kapnak az adományukról, amit már továbbíthatnak is volt párjuknak.

Ha valaki ennyivel még mindig nem élte volna ki bosszúvágyát, akár videót is küldhet az elfogyasztás folyamatáról, csupán 150 dollárért.

A program a Cry Me a Cockroach (vagyis a Sírj nekem egy csótányt) néven indult még néhány évvel ezelőtt. A kezdeményezés hatalmas sikernek örvendett, több mint 30 országból érkeztek adományok. A befolyt pénzt az állatok gondozására fordítják.

Gyilkos aligátor ügyében indult per

Floridában hozzátartozók hanyagságért pereltek be egy idősotthont, amelynek közelében egy 85 éves lakó halálát okozta egy aligátor.Bővebben--->