Öt ajánlattevő közül a Quercus Hungary Ingatlanhasznosító-kezelő Zrt. nyerte meg a Városliget Zrt. üzemeltetésében, illetve vagyonkezelésében lévő létesítményekben végzendő – az üzemeltetéshez kapcsolódó – javítási-szerelési, illetve átalakítási munkák elvégzésére kiírt 1 milliárd forintos közbeszerzést – derül ki a nyílt tender eredményéből, melyet az ajánlatkérő Városliget Ingatlanfejlesztő Zrt. közölt az uniós közbeszerzési közlönyben.

A nyertes feladata a létesítmények üzemelését gátló meghibásodások sürgősségi javítása, illetve a működés kapcsán felmerülő, előre nem tervezhető javítási, átalakítási feladatok elvégezése. A munkálatok ütemezését és mennyiségét előre nem lehet meghatározni, így azok sorrendjét, elvégzésük időpontjait, ütemezését a  felmerülésének időpontjában közli a nyertessel az ajánlatkérő.

A listán – egyebek mellett – lakatos, asztalos, burkoló, tetőfedő és ács munkák szerepelnek. A rendelkezésre álló keretösszeg 1 milliárd forint.

A nyertessel augusztus 26-án kötött szerződést az ajánlatkérő.

Indult még a közbeszerzésen a B+N Referencia Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt., az ÉP-ÜZ-BAU Építőipari és Épületüzemeltetési Kft., a Future FM Létesítménygazdálkodási Zrt., továbbá közös ajánlattevőként az OMS24 Zrt. és a H1 Systems Mérnöki Szolgáltatások Kft. is.

Az Opten adatai szerint a nyertes Quercus Hungary Zrt. 2021-es árbevétele közel 37,1 millió forint volt, melyre 1,384 millió forintos eredményt értek el. A társaságnak összesen két bejegyzett alkalmazottja van, két leányvállalatuk is van: a Bouwen AW Kft. és az A-CÉL Hungary Kft.