A műemlékvédelmi oltalom alatt lévő neoreneszánsz-eklektikus palotát annak felújítása után 2013 szeptemberében nyitották meg, 2014-ben még egy étterem is megtalálható volt benne. Ugyanakkor a megcsappant turistaforgalom és a drága üzemeltetés miatt nem tudták fenntartani, így alig két évvel később, 2015 júliusában bezárták.

Az Index azt írja, hogy az épületet a Barnes nemzetközi ingatlaniroda értékesíti, irányárat azonban csak abban az esetben közöl a cég, ha komoly vásárlási szándék merül fel. A lap szerint az ötszintes épület értéke akár a 20 milliárd forintot is elérheti.

Az Il Bacio di Stile a lap szerint olyan luxusmárkákat hozott be Magyarországra, melyeket korábban nem lehetett itthon kapni. A bezárása után néhány alkalommal, egy-egy divatbemutató vagy luxusparti alkalmára úgy megnyílt a palota.

Emellett azonban számos pletyka ölelte körbe a palota sorsát: felmerült például, hogy egy neves fast fashion céghez kerül az ingatlan, másfél éve pedig az is szóba került, hogy közel-keleti tőke bevonásával, vegyesvállalatként, áruházként nyitják újra az épületet.

A felső tíz százalék kezében van a magánvagyon kétharmada

96 ezer milliárd forint fölé nőtt a magyarok pénzügyi vagyona, ennek nagy részét azonban a felső 10-15 százalék birtokolja. Sőt, a leggazdagabb 1 százalék kezében van a teljes vagyon harmada.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább--->