Ha kétségbeesetten vágyna egy kis kikapcsolódásra, akkor Ashton Kutcher és Mila Kunis talán tudja a választ. A sztárpár egyetlen éjszakára meghirdeti az Airbnb-n az óceánra és a Santa Ynez-hegységre néző vízparti házát, és legfeljebb négy vendégnek ingyen kínál felejthetetlen nyári tartózkodást.

Ashton Kutcher egy, a házuk előtt felvett Instagram-videóban mondta el Mila Kunisnak a szerinte igazán hülye ötletét, és győzködte feleségét, hogy teljesen idegeneknek kellene jönniük, és velünk maradniuk a parton.

Miután Mila Kunis egyetért azzal, hogy az emberek tulajdonképpen lehet, hogy élveznék az élményt, Ashton Kutcher közbevág, mondván: „oké, szóval megcsináljuk.” A megdöbbent Kunis végül egyetért férjével és belevágnak a kalandba.

A foglalások a vendégházba szerdán tíz órakor nyíltak meg egy szombati, egyéjszakás tartózkodásra.

A vendégeket a pár köszönti majd, és úgy távoznak, mintha régi haverok lennénk

– tette hozzá Ashton Kutcher a felhívásban.

„Ashton és Mila óceánparti oázisa”, ahogyan az Airbnb-n nevezik, világos, tágas szobákat, pezsgőfürdőt és fákkal körülvett teraszt kínál.

Míg ott vannak, a vendégek kirándulhatnak a közeli ösvényeken, élvezhetik a kávéjukat a napfényben, mindezt anélkül, hogy aggódniuk kellene az étkezés vagy a rágcsálnivalók miatt, amelyeket a házigazdák biztosítanak.

A vendégeknek aktív Airbnb-profillal kell rendelkezniük, valamint be kell mutatniuk egy hatósági igazolványt, és tudatniuk kell a hollywoodi házigazdákkal, hogy van-e allergiájuk vagy étrendi korlátozásuk, amelyeket szem előtt kell tartani".

Ashton Kutcher és Mila Kunis Gwyneth Paltrow nyomdokaiba lépnek, aki a hónap elején közölte, hogy kaliforniai vendégházát egyetlen éjszakára felteszi az Airbnb-re.

 

Végtelen háborúban üldözik az Airbnb-házigazdákat

Legutóbb Bécsből érkeztek olyan hírek, hogy jelentősen szigorítja a város a rövidtávú lakáskiadásra vonatkozó szabályozást. A világ minden pontján folyik a harc a lakáskiadók és a városok között, a jelek szerint nehéz egyensúlyozni a még mindenki számára hasznos lakáskiadás és a bérleti piacot romboló, teljes bérházakat szállodává alakító oldalak között. Bővebben --->