Wizz Air légitársaság bejelentette, hogy két különjáratot indít a magyar futballválogatott szurkolói számára a labdarúgó Európa-bajnokság következő, Szófiában tartott selejtezője alkalmából. A november 16-i sporteseményen a házigazda Bulgáriával mérkőzik meg Magyarország.

A különjáratok, amelyeket a légitársaság a legmodernebb, Airbus A321neo repülőgépekkel üzemeltet, a futballmeccset követően haza is hozza a szurkolókat.

A magyar futballválogatott számára a következő selejtező valódi fordulatot jelenthet, hiszen itt már az is eldőlhet, kijut-e a csapat a labdarúgó Európa-bajnokságra. Akik a helyszínen támogatnák a hazai válogatottat, már megvehetik jegyüket a Wizz Air weboldalán, valamint a légitársaság mobilapplikációján keresztül.

Örülünk, hogy ezzel a különjárattal mi is hozzájárulhatunk a magyar válogatott támogatásához. A szurkolóknak a meccshez igazított menetrendet kínálunk, így kényelmesen tudjuk elrepíteni őket a mérkőzésre, és bízunk benne, hogy egy nagyszerű eredményt követően hozhatjuk majd őket haza

– mondta Radó András, a Wizz Air szenior kommunikációs menedzsere.

A légitársaság az árakat is elárulta:

a Budapest-Szófia útvonal mindkét irányba 49 990 forintba kerül, tehát, aki élőben szeretné látni a válogatott fontos meccsét, az fél napi szabadság árán egy 100-asból kihozhatja.

A válogatott jelenleg a tabella első helyén áll, így Bulgáriában már egy döntetlennel is elérhetjük az Eb-re való kijutást.

 

Ryanair kontra Wizz Air: kitört a kíméletlen fapados háború

A Reutersnek nyilatkozva 35 új repülőgépet jelentett be Lengyelországba Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója, míg a Ryanair főnöke, Michael O'Leary közölte: a vállalat által a következő nyolc évben tervezett 400 új repülőgépből mintegy 180 Közép- és Kelet-Európában üzemel majd. Bővebben --->