Karbantartási szünettel kell számolni augusztus végén, illetve szeptember elején, de ez nem mindig jelenti azt, hogy mindez a teljes fürdőre vonatkozik.

Ahol ez nemcsak egyes medencéket, hanem a teljes fürdőt érinti, ott jellemzően néhány napot, legfeljebb egy-két hetet vesznek igénybe a munkálatok

írja a Termalonline.hu

Az érintett fürdők

A szegedi Anna Gyógy- és Termálfürdő éves karbantartására augusztus 19. és 27. között kerül sor. Augusztus 28-án, hétfőn nyitnak újra.

A Mohácsi Uszoda és Termálfürdőben már elkezdődtek a munkák, viszont ezek csak az uszodarészleget érintik (cserélik a tetőszerkezetet és az oldalfalakat, így energiatakarékosabban tudják üzemeltetni az uszodát). A belső rész augusztus 14. és szeptember 15. között zárva tart. Azonban mindez a strand működését nem befolyásolja, a szabadtéri medencék most is a fürdőzők rendelkezésére állnak.

A Kecskeméti Fürdőben az éves karbantartási munkákat augusztus 28. és szeptember 8. között ejtik meg. Viszont a szomszédos strand ebben az időben is üzemelni fog.

A Szarvasi Gyógyfürdő látogatóinak is a fenti időszakot kell fejben tartaniuk, ugyanis ez a fürdő is augusztus 28. és szeptember 8. között lesz zárva.

A vásárosnaményi Szilva Termálfürdőben egy rövid, kétnapos leállás lesz és majd csak szeptemberben. Erre szeptember 4-én és 5-én, azaz hétfőn és kedden kerül sor.

 

Óriásit drágultak a belépők: mélyvízben a termálfürdők

A termálfürdők belépőárai jellemzően évről évre nőnek. Az elmúlt egy év drágulása azonban az eddigi legjelentősebb, amióta figyelik a díjváltozásokat. Az átlagos jegyár négyezer forinthoz közelít. Bővebben --->