Az elmúlt idők egyik legnagyobb értékű tárgynyereményéért játszhatnak a nemzeti lottótársaság Játékoskártya nevű hűségprogramjának tagjai. A Szerencsejáték Zrt. az OTP Bank együttműködésével ötven év után hozta vissza a lakásnyereményt – számolt be a Növekedés.hu.

Máger Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója szerint már most több mint egymillió Játékoskártya tag van a programban, a lakásnyeremény akcióval pedig 30 százalékkal szeretnék emelni a résztvevők számát.

A játékosok egy több mint 100 millió forint értékű penthouse-jellegű lakást nyerhetnek, és egy 500 ezer forintos, valamint öt darab 100 ezer forintos nyereményt is kisorsolnak azok között, akik nem a főnyereményért indulnak.

Az említett lakás a Somfa utcában épül, az illetékét pedig az OTP, amely idén egyébként további 600 lakást épít, és a Szerencsejáték Zrt közösen vállalja

– mondta Csányi Sándor, az OTP bank elnök-vezérigazgatója.

A Szerencsejáték Zrt. eddig nem látott újításokkal is készül. Az új funkciók bevezetésével az egyik legnagyobb hűségprogramot tervezik felépíteni, valamint egy, a játékosok igényeihez tervezett applikációra is számíthatunk.