November 1-től megváltoznak a pénzváltásra vonatkozó díjak a Revolutnál, így ezzel megduplázódik a pénzhasználatra vonatkozó méltányos használati díj −írja az Index.

Ennek alapján

a következő hónaptól 0,5 százalékról 1 százalékra emelkedik a méltányos használati díj, azonban ez nem vonatkozik majd minden ügyfélre..

A Standard ügyfelek számára a díjak változatlanok maradnak a havi 350 000 Ft‑os méltányos használati limitig. Az ezt meghaladó tranzakcióknál viszont a pénzváltásra vonatkozó méltányos használati díjak növekednek (0,5 százalékról 1 százalékra) − hivatkozik a portál a cég közleményére.

A Prémium, Metal és Ultra ügyfelek esetén nincs ilyen limit, így méltányos használati díj sincs.

A Revolut egyébként folyamatosan drágítja a szolgáltatásait, hétvégén már koránt sem biztos, hogy az ő váltásuk a legkedvezményesebb, mert olyan surcharge-ot alkalmaznak, hogy néhány pénzintézetnél már drágább a váltás.

A teljes ingyenességről már teljesen kezd lejönni a Revolut, hiszen a társaság masszívan veszteséges volt még két évvel ezelőtt, leginkább a külső befektetőknek köszönhetik a talpon maradást.

Elkerülhetetlen volt, hogy előbb-utóbb ne álljanak át egy normális üzleti menetre, ezt látjuk most, ennek ellenére még így is ügyfelek milliói vándorolnak hozzájuk.