Kalapács alá kerül az a Lamborghini, amelyet A Wall Street farkasa című film kedvéért törtek össze – szúrta ki a Totalcar a TMZ cikkét. 1,5-2 millió dollár körül bocsátják aukcióra azt a ritka Lamborghinit, amiben Leonardo DiCaprio karakterét lehetett sokszor látni a filmben.

A portál szerint az 1989-es Lamborghini Countach típusú autóból mindössze 658 darabot gyártottak, az egyik ilyen volt látható a 2013-as filmben is.

A TMZ cikkéből az is kiderül, hogy az autó meglehetősen pocsék állapotban van, azaz pont olyanban, amilyenben azután a jelenet után volt, amelyben DiCaprio – karaktere – bedrogozva „hazavezetett”. Tehát gyakorlatilag totálkáros állapotban, nem sok olyan elem van a kocsin, ami ne sérült volna.

Mindenesetre hamarosan bárki megvásárolhatja nagyjából 540-720 millió forintnyi dollárért – legalábbis ha hinni lehet a TMZ-nek, ennyi ekörül alakul majd a sportautó kikiáltási ára.

A leendő roncstulajdonos nem csak egy totálkárosnak tűnő autóhoz juthat hozzá: a nyertes licitáló megkapja DiCaprio öltözetét, egy rendezői széket, melyet DiCaprio mellett Martin Scorsese rendező és Margot Robbie is aláírt.

Rács mögé került a bankár, aki a Wall Street farkasát pénzelte

A Goldman Sachs volt bankárát, Roger Ng-t 10 év börtönbüntetésre ítélték.