zte

10.
08.
19:50
Veszélyesnek minősítették a kínai óriásokat Amerikában

Veszélyesnek minősítették a kínai óriásokat Amerikában

Nemzetbiztonsági kockázatnak nyilvánította az Egyesült Államok a Huaweit és a ZTE-t.

Szerző(k): MTI-Eco
07.
10.
14:00
Zuhanóban a kínai mobilóriás

Zuhanóban a kínai mobilóriás

2009 márciusa óta nem látott mélypontra esett ma a kínai mobilgyártó, a ZTE árfolyama, a hírek szerint ugyanis az Európai Unió vizsgálatot kezdett a cégnél az állami támogatások ügyében.

Szerző(k): portfolio.hu
06.
27.
12:06
Tagadja a tiltott támogatást Kína

Tagadja a tiltott támogatást Kína

Hivatalosan cáfolta az uniós vádakat a kínai kereskedelmi minisztérium képviselője a tiltott állami támogatással megvádolt Huawei és ZTE távközlési cégek esetében. Az unió vizsgálatot indítana, kaptak-e az európai piacon dinamikusan terjeszkedő kínai cégek meg nem engedett állami támogatást. A két cég szerepe Magyarországon is jelentős.

Szerző(k): Lajkó Éva
05.
01.
14:36
Kínai fejlesztésekről állapodott meg Matolcsy

Kínai fejlesztésekről állapodott meg Matolcsy

Hét egyezményt - köztük a Kínai Fejlesztési Bank egymilliárd eurós hitelkeretének tervezett felhasználásával kapcsolatos megállapodást, a Huawei Magyarországon létrehozandó logisztikai központjával és a fővárost a Liszt Ferenc reptérrel összekötő gyorsvasúttal kapcsolatos egyezményt - írtak alá Orbán Viktor magyar kormányfő és Li Ko-csiang (Li Keqiang) kínai miniszterelnök-helyettes jelenlétében kedden a Parlamentben.

Szerző(k): NAPI
08.
16.
09:00

A ZTE-MU visszavágóra 800 jegy marad itthon

A Zalaegerszegi TE és a Manchester United Bajnokok Ligája-mérkőzésének visszavágójára 800 jegyet igényel a magyar klub a vendéglátóktól. Az itthon maradók az RTL Klub közvetítését nézve szurkolhatják végig a meccset, és a Sport1 csatorna is ad ismétlést a találkozóról. A szerdai ZTE-győzelmet közel két és fél millióan követték a készülékek előtt, és ezzel a mérkőzés nézettsége túlszárnyalta a július végi labdarúgó-világbajnoki döntőét is.

Szerző(k): Sebők Miklós
08.
16.
06:59

Nyolcszáz jegy a magyaroknak a visszavágóra

A Zalaegerszegi TE és a Manchester United Bajnokok Ligája-mérkőzésének visszavágójára 800 jegyet igényel a magyar klub a vendéglátóktól. Az itthon maradók az RTL Klub közvetítését nézve szurkolhatják végig a meccset, és a Sport1 csatorna is ad ismétlést a találkozóról. A szerdai ZTE-győzelmet közel két és fél millióan követték a készülékek előtt, és ezzel a mérkőzés nézettsége túlszárnyalta a július végi labdarúgó-világbajnoki döntőét is. Részletek a mai NAPI Gazdaságban.

Szerző(k): NAPI
08.
14.
08:23

Eurómilliókért játszik ma a ZTE a MU-val

A ZTE futballcsapatának vezetői a klub 50 millió forintos hiteltartozásának törlesztésére szánják a ma esti Bajnokok Ligája mérkőzés jegybevételének legnagyobb részét. De arra is jut, hogy a visszavágóra való kiutazás költségeit ebből fedezzék.

Szerző(k): NAPI
08.
14.
06:59

Eurómilliókért játszik ma a ZTE a MU-val

A ZTE futballcsapatának vezetői a klub 50 millió forintos hiteltartozásának törlesztésére szánják a ma esti Bajnokok Ligája mérkőzés jegybevételének legnagyobb részét. De arra is jut, hogy a visszavágóra való kiutazás költségeit ebből fedezzék. Részletek a mai NAPI Gazdaságban.

Szerző(k): NAPI

Országszerte bővítette hálózatát az ORLEN (x)

A piacra lépése óta eltelt 16 hónapban közel 140 töltőállomást nyitott a vállalat Magyarországon.