Kevesebb ételmaradék, rövidebb sorban állás, több idő az ebédre. Erre készül az II. kerületi önkormányzat az iskolákban a szabadsz ...
A közétkeztetésben jövőre új szabályozás lép életbe, tiltólistára kerülnek a leggyakoribb allergén összetevők, mint a diófélék és ...
A Növényi Alapú Élelmiszereket Gyártók és Forgalmazók Országos Szövetsége is elküldte észrevételeit a Belügyminisztériumnak a közé ...
Egyre több gyerek esik ki a hagyományos közétkeztetésből, a szülők és a gyerekek is panaszkodnak a drága, de minőségben nem mindig megfelelő menzák miatt. A táplálékallergiások száma viszont egyre nő, ami egyedi igényeket teremt. A hazai gyermek-közétkeztetésről a Hungast csoport vezető dietetikusával, Dávid-Dobos Zsófiával beszélgettünk.
Szerző(k): Kreivich OrsolyaA svédasztalos étkeztetés során a gyerekek olyan ételeket szerettek meg, mint a resztelt máj vagy a gombapörkölt.
Szerző(k): Kreivich Orsolya