forgalmazás

04.
26.
14:07
Egy nagyon népszerű vitamint és két vérnyomáscsökkentőt kivonnak a forgalomból

Egy nagyon népszerű vitamint és két vérnyomáscsökkentőt kivonnak a forgalomból

Kivonja a forgalomból az OGYÉI két vérnyomáscsökkentő gyógyszer, az Accuzide és az Accupro három, illetve kettő kiszerelésének összesen több mint egy tucat gyártási tételét. Emellett nem lehet árusítani a Vigantol d-viamin készítmény egy gyártási tételét sem. A gyógyszerekkel szemben minőségi hiba lehetősége vetődött fel.

Szerző(k): Molnár Csaba
12.
14.
19:00
Figyelmeztet a Nébih: ezt az étrend-kiegészítőt ne fogyasszák el!

Figyelmeztet a Nébih: ezt az étrend-kiegészítőt ne fogyasszák el!

Szintetikus gyógyszerhatóanyaggal való szennyeződés miatt visszahívták a forgalomból a Tornado elnevezésű étrend-kiegészítőt - tájékoztatott a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kedden.

Szerző(k): Tér Diána
11.
04.
08:14
Sajátos módon egészségtelen a távmunka

Sajátos módon egészségtelen a távmunka

Csalódniuk kellett az irodabútorokat értékesítő vállalatoknak, amelyek arra számítottak, hogy a munkaadók felszerelik távmunkában dolgozó alkalmazottaik lakását frankó irodabútorokkal. Az emberek a konyhaasztalnál dolgoznak.

Szerző(k): Komócsin Sándor
09.
07.
06:20
Tetszik a Varietynek, hogy Magyarországon készült Denis Villeneuve új filmje

Tetszik a Varietynek, hogy Magyarországon készült Denis Villeneuve új filmje

A Dűne, melynek kiemelt fontosságú premierje a Velencei Filmfesztiválon volt, csak egyike az utóbbi években készült, nemzetközi visszahangot keltő moziknak. A Variety szerint azonban a film iránti nemzetközi érdeklődés sokat lendíthet a magyarországi filmgyártáson - írta meg az MTI.

Szerző(k): Szabó M. István
07.
30.
20:39

Jól ment az egyik legnagyobb alkoholforgalmazónak

Jelentősen növelte a forgalmát és a nyereségét az alkoholos italok egyik legnagyobb nemzetközi forgalmazója, a londoni központú Diageo - közölte a cég az MTI-vel.

Szerző(k): Szabó Dániel
01.
22.
08:34

Leválasztotta kenőanyag-üzletágát a Mol

Önálló cégbe szervezte évi 15 milliárd forint forgalmú kenőanyaggyártó üzletágát a Mol Rt. Az átszervezéstől költségérzékenyebb termelést vár a társaság, amely a Slovnaft hasonló divíziójánál is vizsgálja a hatékonyságot.

Szerző(k): Bubrik Gáspár
12.
10.
08:25

A Vartáé a Perion márkanév

A NAPI Gazdaság értesülése szerint a magyarországi Varta német anyacége megvásárolta a Perion névhasználati jogát, s ezzel e márkanéven is forgalmazhatja a különféle gépjárműindító akkumulátorokat.

Szerző(k): NAPI
05.
11.
23:59

A beruházási kedv növekedését érzik az anyagmozgatási rendszerek gyártói

A raktárépítési láznak köszönhetően az utóbbi időben jelentősen megnőtt az épületeken belüli anyagmozgatási rendszerek, futószalagok és targoncák iránti kereslet is. Ezért hozott létre nemrég önálló vezérképviseletet Magyarországon a futószalagok összeállításával foglalkozó német Siegling, s ezért számít idén forgalmának jelentős növekedésére a targoncákat forgalmazó Csóti Logisztikai Kft. és a Duna-Lift Hungária Kft. Részletek a hétfői Befektetőben.

Szerző(k): NAPI
03.
13.
23:59

Magyarországi üzemet épít a német Schmitz Cargobull

Magyar kereskedelmi leányvállalatot alapított a hagyományos és speciális félpótkocsikat forgalmazó Schmitz Cargobull AG, amely még az idén hozzákezd új, itthoni gyáregységének megépítéséhez, ahol a közép-kelet-európai piaci követelményeknek megfelelő félpótkocsikat készítik majd. A Budapest környékére tervezett, csaknem egymilliárd forint értékű gyártóberuházásra várhatóan újabb önálló céget hoz létre a Schmitz Cargobull, melynek konkurense, a Magyarországon 1989 óta érdekeltséggel rendelkező osztrák Schwarzmüller GmbH Dunaharasztiban már működtet járműgyártó üzemet. Részletek a csütörtöki NAPI Gazdaságban.

Szerző(k): NAPI