amcham

02.
23.
12:18
Mitől lehet sikeres egy női vezető?

Mitől lehet sikeres egy női vezető?

Erről vallott Szűts Ildikó, a Magyar Posta volt vezetője, az OTP jelenlegi kommunikációs igazgatója az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) „Sikeres üzletasszonyok, sikeres női vállalkozások. Vajon mi lehet a titkuk?” - elnevezésű szemináriumán.

Szerző(k): Dzindzisz Sztefan
12.
07.
20:43
Új elnöke van az AmChamnek

Új elnöke van az AmChamnek

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) Benkő Vilmost, a DBH csoport üzletfejlesztésért felelős alelnökét, a Rózsakert Medical Center tulajdonosát választotta az AmCham tizennegyedik elnökének - ismertette a szervezet pénteken az MTI-vel a csütörtökön megtartott közgyűlés döntését.

Szerző(k): MTI
10.
29.
10:18
Ezt tervezi Matolcsy 2014 utánra

Ezt tervezi Matolcsy 2014 utánra

A jövőben a befektetésekre és a gazdasági növekedés beindítására koncentrál a magyar gazdaságpolitika - mondta Matolcsy György hétfőn Budapesten a magyarországi Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) rendezvényén.

Szerző(k): MTI
04.
06.
14:59
A multikra hangolódna a kormány

A multikra hangolódna a kormány

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara üdvözli, hogy a kormányzat egyeztetni kíván a Magyarországon működő nagy multinacionális cégekkel, és kész konzultációs lehetőséget teremteni számukra. Az AmCham szerint ez hozzájárul a befektetőbarát gazdasági-szabályozási környezet kialakításához és a kamara egyúttal felajánlja együttműködését a kezdeményezésben.

Szerző(k): NAPI
09.
29.
18:10
A multik már kényelmetlenül érzik magukat Magyarországon - mit is kaptunk tőlük?

A multik már kényelmetlenül érzik magukat Magyarországon - mit is kaptunk tőlük?

Magyarország nemzeti jövedelme 15 százalékkal lenne alacsonyabb külföldi tőkebefektetések nélkül, ám jelenleg az invesztorok érdeklődésének csökkenése tapasztalható - mondta Havas István, az AmCham elnöke.

Szerző(k): Ádám Viktor
09.
13.
22:14

Fellegi: a terhek és kockázatok megosztása a cél

A kormány célja, hogy a korábbi gyakorlattal ellentétben az emberek és az állam, illetve a vállalatok közösen viseljék az üzleti terheket és kockázatokat; a korábbi és a hétfőn bejelentett intézkedések is ezt az elképzelést tükrözik - mondta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter a magyarországi Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) budapesti rendezvényén kedden.

Szerző(k): MTI-Eco