Alig három hónappal azután, hogy az általa igazgatott színházban súlyos baleset történt, Vidnyánszky Attila is megsérült – tudta meg a Blikk. A lap szerint, amikor az ünnepelt Hobóhoz lépett, akkor történt a baleset, amely nem volt kicsi, a direktort mentő vitte el a helyszínről.

Kapott egy bokarögzítő sínt, majd a mentősök kórházba vitték – mondta Takáts Tamás énekes.

A hírek szerint Vidnyánszky Attila lába olyan súlyosan megsérült, hogy műteni kellett, a gyógyulása sok időt vesz majd igénybe: több mint egy hónapig még járógipszet sem kap, aztán hosszú rehabilitáció következik.

A lap kereste a Nemzeti Színház sajtóosztályát is, hogy megtudja, hogyan érzi magát Vidnyánszky Attila, illetve milyen hosszú felépülés vár rá, ám egyelőre nem kaptak választ a kérdéseinkre.

A Nemzeti Színházban közben egy másik színpadi balesettel kapcsolatos vizsgálat zajlik: tavaly november 10-én, a Rómeó és Júlia második felvonása alatt  zuhant le közel három méter magas erkélyről Horváth Lajos Ottó a karjában Szász Júliával. Hogy azért a balesetért ki a felelős, még nem lehet tudni. Decemberben ettől függetlenül Vidnyánszky Attilát újraválasztották a Nemzeti Színház vezérigazgatóját választotta elnökévé a Magyar Teátrumi Társaság, itt olvashat a részletekről >>>