A Mátrafüredi 4 Évszak Palóc Bistorant „Mobil Off, Családi Idő On” mottóval különleges családi programra invitál április végén. A kezdeményezés keretében a vendégek olyan környezetben tölthetnek minőségi időt szeretteikkel, ahol a mobiltelefonok pihennek.

A turizmus.com beszámolója szerint az esemény fő célja, hogy a családok nyugodt környezetben, a technológiai eszközök zavaró hatása nélkül tudjanak egymásra koncentrálni.

Ennek érdekében a vendégeket arra kérik, hogy az étkezés ideje alatt helyezzék mobiljaikat egy erre kialakított tárolóba. Véleményük szerint ez a gesztus hozzájárul a nyugodtabb és figyelmesebb együttléthez.

Az étterem a 14 év alatti gyermekek számára ingyenes gyermekmenüt kínál, miközben a felnőttek a Palóc Bistorant ízletes ételeit élvezhetik. A program április 24-től 30-ig tart.

Ha önnél is lapul régi telefon, most megszabadulhat tőle

A KÖVET Egyesület, a Jane Goodall Intézet, a Védegylet Egyesület és az Afrikáért Alapítvány "Passzold vissza, Tesó!!" elnevezésű mobiltelefon-visszagyűjtő kampányához csatlakozva az Auchan is visszagyűjti a feleslegessé vált mobiltelefonokat.