• Az egyik hazai gazdasági hetilap címlapon hozza a Diákhitel Központ volt vezetőjét, akit szerdán hallgattak ki a Fővárosi Főügyészségen a Völner-Schadl ügyben. Korábban úgy nyilatkozott, információi Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető minisztertől és volt feleségétől, Varga Judittól származnak, s ezeket dokumentummal tudja bizonyítani, amely a kormány lemondásához vezethet. Magyar bizonyítékait még az ellenzék is karcsúnak tartja.
  • Megdöbbentő dolgokat állítanak Magyar Péterről Varga Judit munkatársai A korábbi igazságügyi miniszter közvetlen munkatársaiként dolgozó sajtósok szerint az egész stáb félt Magyartól, aki többször is éles szóváltásba került a minisztérium dolgozóival.
  • A Fővárosi Nyomozó Ügyészségen szerdán kezdődött kihallgatása után, ahogy arról az Economx is beszámolt, annyi derült ki, hogy a nyomozás lezárulta és a meggyanúsítás előtt fél évvel a kormány már tudta, hogy megfigyelés zajlik, erről Völner Pált is tájékoztatták. Rogán Antal körei bementek az ügyészségre és kihúztak, kivettek, meghamisítottak dolgokat az iratokban, tehát manipulálták az ügyet.
  • Hadházy Ákos Magyar Péter bizonyítékairól: ez sajnos az ügyészségnek kevés lesz
  • Varga Judit a 444 korábban elküldött kérdéseire válaszolva péntek este meggondolatlannak és manipulatívnak nevezte korábbi házastársa nyilatkozatait. Szerinte volt férje „ámokfutó baloldali politikus” lett. 
  • Kedden felteszi majd a YouTube-ra az állítólagos bizonyítékait. „Március 26-án 9.00 órakor, mielőtt belépek az ügyészség épületébe, közzéteszem a Youtube csatornámon és itt is azt a felvételt, ami bizonyítja az állításaimat” – írta Facebook-bejegyzésében.
  • Kiderülhet, hogy ütésálló-e. Varga Judit volt férje eddig egyetlen történetre fókuszált, a „NER-ből kilépett, rengeteg titkot tudó fiú” sztorijára. Most kellene jönnie a sziszifuszi aprómunkának, a párt felépítésének - mondta Závecz Tibor egy lapinterjúban. Szerinte Magyar is tisztában van azzal, hogy egyedül ehhez kevés, szövetkeznie kell másokkal.