A főtt kukorica ízesítésű jeges csemegére Balatonmáriafürdőn egy méretes kukoricacső hívja fel a figyelmet, amely egy helyi fagyizó pultjában díszeleg.
De akad másik extrém fagylalt is a kínálatban, például a sajtos-tejfölös lángos ízű, ami a tizedik Balaton Fagyija versenyre készült, ahol különdíjjal jutalmazták.
Ez szakmai kihívás volt, mert szakmai zsűri jutalmazta, így biztos voltam benne, hogy szakmailag is rendben van. Aztán felmerült bennem, hogy még mi lehet ennél is extrémebb, ezért idén a tizenegyedik Balaton Fagyija versenyre csináltam egy hekk fagyit, ami nagyon megosztó lett
– mondta a Sonline hírportálnak ifjabb Pálfi Attila.
A helyszíni riportból az is kiderül, hogy az eddigi kísérleteken felbuzdulva a fagyizó újabb projekteket készít elő, amelyekről azonban nem árult el részleteket az ötletgazda.
Annyi biztos, hogy
A FAGYIZÓBAN A KÜLÖNLEGES ÍZEK SORÁT ERŐSÍTI A MENTÁS-UBORKÁS FAGYLALT,
amely szintén díjnyertes kreáció, tavaly közönségdíjat vitt el az Év fagyija versenyen, és sokan azért utaznak el Balatonmáriafürdőig, hogy megkóstolják ezeket az ízeket.
Kövesse az Economx.hu-t!
Értesüljön időben a legfontosabb gazdasági és pénzügyi hírekről! Kövessen minket Facebookon, Instagramon vagy iratkozzon fel Google News és YouTube-csatornánkra!
Gazdasági hírek azonnal, egy érintéssel
Töltse le az Economx app-ot, hogy mindig időben értesülhessen a gazdasági és pénzügyi világ eseményeiről!
Kérjen értesítést a legfontosabb hírekről!
Legolvasottabb

Radikális változás jön: átszabják a külügyminisztériumot, benne a nagykövetségeket is

Jobbak vagyunk, mint Ausztria, és ezt maga az Eurostat állítja

Ausztriának befellegzik, jön a recesszió

Kelet-európai bíborost bízott meg utolsó kívánságának teljesítésével Ferenc pápa

Erdő Péter megvalósíthatja a több száz éves magyar álmot, mutatjuk a legfrissebb számokat

Újabb európai országot támadnak az oroszok

Ez a nyelv egyre fontosabb a munkaerőpiacon

Nagy Márton bejelentést tett: újabb szektorba avatkozhat bele az állam

Már öt mázsa haltetemet szedtek ki a Dunából
