A Törőcsik Mari parkként elnevezett pihenő és rekreációs helyszín a XI. kerület egyik legkedveltebb közterülete lett. Az önkormányzat most a park megújítását tűzte ki célul. Mindezt teszi azért a kerület honlapja szerint, hogy egy élhető és jól működő közterület alakuljon ki a terület tényleges használói számára szükséges és hasznos funkciókkal.

A fejlesztést egy koncepcióterv kialakítása előzi meg, melynek első lépéseként egy kérdőívet is kitölthetnek a park használói, melyet november 10-ig lehet online vagy nyomtatott formában kitölteni.

Az Építész Fórum szerint ugyanakkor már korábban is lesznek kisebb fejlesztések a parkban: Bardóczi Sándor, Budapest főtájépítésze a Facebook-oldalán azt írja, a jövő évben fejlesztik a területen található játszóteret, kicserélik a hulladékgyűjtő edényeket, közhasználatú illemhelyet telepítenek, felújítják a Villányi út felőli pihenőpark területét, és a vízjáték burkolatát a szomszédos Kosztolányi Dezső téren.

Ezen felül jövőre újabb elemmel is bővül a park: egy Törőcsik Mari-emlékhellyel, melynek megtervezésére szintén pályázatot írt ki az újbudai önkormányzat.