Krasznai Zsolt: ma már gumiszerelők is csinálnak szájfeltöltést
Krasznai Zsolt: ma már gumiszerelők is csinálnak szájfeltöltést

Krasznai Zsolt: ma már gumiszerelők is csinálnak szájfeltöltést

Az Economx podcast új részében Krasznai Zsolt plasztikai sebész beszélt arról, hogy Magyarországon mára a silány minőségű plasztikáztatás közegészségügyi problémává vált. Ennek pedig többek között a már amúgy is leterhelt állami betegellátás látja kárát.
Faragó Janka, 2024. június 14. Fotó: Economx - Krasznai Zsolt plasztikai sebész

A legtöbb ember még mindig spórol, ha plasztikai beavatkozásról van szó, ez pedig mára nem csak esztétikai, hanem komoly közegészségügyi problémává is vált. Hiszen egy nem szakorvos által elvégzett műtétnek mindig megvan a böjtje – mondta el Krasznai Zsolt az Economx podcast legújabb adásában. 

A plasztikai sebész arról is beszélt, hogy az elrontott beavatkozásokat, a szövődményeket már az állami kórházakban kezelik, ezzel is terhelve az egyébként is rendkívül leterhelt központi ellátórendszert. Éppen ezért a szakmának szerinte változásra lenne szüksége. 

Kapásból tudok mondani öt olyan helyszínt – Tiktokról és Instagramról levarázsolva–, ahol gumiszerelő is arcot, szájat tölt és botoxozik

– állítja Krasznai Zsolt arról, hogy Magyarországon még mindig működik a sufnituning plasztikázás. Hozzátette: ezeken a helyeken egy hétvége alatt megszerzett oklevelekkel vagy kozmetikai végzettséggel műtenek valódi pácienseket. 

A plasztikai sebésszel készült beszélgetésben szó esett még többek között:

  • ezeket a minden szakmaiságot nélkülöző úgynevezett rendelőket hogyan lehetne felszámolni;
  • mi minden árt még a plasztikai sebészi praxis megítélésének hazánkban;
  • hol helyezhetjük el a világtérképen a magyar plasztikai sebészetet;
  • hogyan alakulnak most épp az egyes szépészeti beavatkozások árai;
  • mi tesz egy plasztikai sebészeti beavatkozást igazán színvonalassá. 

A teljes adást itt találja:

Kövesse az Economx.hu-t!

Értesüljön időben a legfontosabb gazdasági és pénzügyi hírekről! Kövessen minket Facebookon, Instagramon, Redditen vagy iratkozzon fel Google News és YouTube-csatornánkra!

További videók

Ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket!

Krasznai Zsolt: ma már gumiszerelők is csinálnak szájfeltöltést

Az Economx podcast új részében Krasznai Zsolt plasztikai sebész beszélt arról, hogy Magyarországon mára a silány minőségű plasztikáztatás közegészségügyi problémává vált. Ennek...

A NAPI Online nem vállal felelőséget a cikküldő "Megjegyzés" mezőjébe írt tartalomért és kijelenti, hogy a cikküldő kizárólag látogatóink kezdeményezésére küld leveleket. Tájékoztatásul közöljük, hogy a cikküldő minden elküldött levélben megjeleníti a küldést kezdeményező látogató IP címét.

Copyright 2001-2024 www.napi.hu Online Kft. Minden jog fenntartva.