Mostantól már országszerte szombatonként is szállít csomagokat az easybox automatákba az eMAG, ha a rendelést a vásárlók péntek este kilencig adják le. A platform ugyanakkor hangsúlyozza, hogy a hétvégi kiszállítás kizárólag az eMAG saját forgalmazásában kapható termékek esetében érhető el.

A szolgáltatás az ország hétszáz csomagautomatáinak esetében lesz érvényes – írja a webshop közleményében.

Kiemelik, egyre több olyan felhasználó van, akinek az összehasonlíthatóság, a kényelem és a kedvező árak mellett a gyors kiszállítás tartozik a legfontosabb elvárásai közé az online vásárlás során. Utóbbit leggyakrabban Budapesten, Pest vármegyében és a nyugat-magyarországi régióban igénylik a legtöbben.

Daradics Kinga, az eMAG Magyarország ügyvezetője úgy nyilatkozott, örömükre szolgál, hogy egy olyan szolgáltatást tudtak bevezetni, amellyel még rugalmasabban és hatékonyabban tudják az ügyfeleket kiszolgálni.

A szombati szállítással elérhető termékeket a tavaly átadott, a vállalat saját tulajdonában lévő dunaharaszti logisztikai komplexumából indítják útnak. Az ügyfelek a megrendelési folyamat során tájékozódhatnak arról, hogy egy termék kiszállítható-e szombaton.

Roham indult az ingyenhitelért

Tízből hat áruhiteles vevő nulla százalékos THM-mel vásárol az eMAG-nál, a megrendelések átlagos értéke 200 ezer forint körül alakul.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább--->