A MONYO Landben olyan dolgok kerülnek alapból a vendégek poharaiba, ami máshol a fullextra: a csapolt kézműves sörök mindegyike a sörfőző cég eredeti saját receptje, közülük némelyiket itt mutatják be először. A gasztro-léc az ételek terén is magas: együttműködő partnerük a Tuning Burger csapata, amely rendhagyó fogásokat, szmókerből kikerült barbecue ételeket és hamburgereket kínál - olvasható a társaság közleményében.

A koncerthelyszínen mellett Európa egyik legmodernebb sörfőzdéje épül fel, amely túl azon hogy megsokszorozza a Monyo korábbi főző-kapacitását, alkalmanként a nagyközönség előtt is megnyitja kapuit. A szezon közepétől tervezett főzdetúrák keretein belül a látogatók is megismerhetik az üzemet.

A MONYO Brewing Co. sörfőzdét 2014-ben alapította Pein Ádám és Németh Antal sörfőző mester. A cég első öt évében dinamikusan fejlődött, organikusan jutott el a házi sörfőzéstől a Főzdepark egyik alapító sörfőzdéjévé. Majd 2019 őszén egy biztos hátterű befektető bevonásával elindult a MONYO történetének eddigi legnagyobb fejlesztése, egy új sörfőzde építése.

A sörfőző berendezések modernizálása és a gyártási kapacitás növelése mellett elhatározták, hogy az új telephely udvarán útjára indítanak egy élőzenés koncerthelyszínt. Így 2021 tavaszán megnyitja kapuit a MONYO Land, amely a nyári szezon folyamán 50 koncertnapos programmal készül Budapest szórakozni vágyó közönségének, elsősorban a péntek és szombat estékre fókuszálva.