A MOL közleményében azt írja, a célja az, hogy kiszámítható tulajdonosként hosszú távon biztosítsa az Újpest FC támogatását annak érdekében, hogy a klub múltjához méltó jövőt építhessen a magyar labdarúgásban.

Azt írják, az új tulajdonossal új távlatok, erőforrások és lehetőséget nyílhatnak meg a klub előtt. Hozzáteszik, a MOL eddig is a magyar sportélet és a magyar labdarúgás elkötelezett támogatója volt.

A vállalatnak meggyőződése, hogy a szponzori szerepet meghaladóan tulajdonosként még többet tehet az Újpest FC sikeréért.

Ratatics Péter, a MOL Lakossági Szolgáltatásokat irányító vezetője, aki a MOL-csoportot képviseli majd az Újpest FC-ben, azt mondta, a vállalat számára ez lehetőséget teremt abban, hogy a sportot népszerűsítse, valamint, hogy tudatosan építse az utánpótlást és formája a közösséget.

Roderick Duchâtelet, az Újpest FC leköszönő tulajdonosa azt mondta, „itt az ideje, hogy új távlatok és célok felé” lépjen tovább. Hozzátette, sok sikert kíván a MOL-nak és az egész Újpest családnak.

 

Indul az MLSZ szurkolói hűségprogramja: könnyebb lesz a jegyvásárlás

A rendszeresen meccsre járók előnyt élveznek majd a jegyvásárlásoknál az új Szurkolói Klub rendszerében a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökségének döntése alapján.