Újra feltűnt az amerikai közéletben Monica Lewinsky. Bill Clinton egykori szeretője lépten-nyomon arra ösztönzi a lakosságot, hogy menjenek el idén szavazni.

Monica Lewinsky-t a Reformation divatház kérte fel, hogy szerepeljen a márka kampányarcaként, a vállalat ugyanis szeretné, ha minél többet elmennének voksolni a 2024-es elnökválasztás során – írja a 444.

Monica Lewinsky közleményében hangsúlyozta, hogy

a szavazás a demokrácia egyik legfontosabb eleme, aki pedig nem él ezzel a lehetőséggel, annak joga sincs reklamálni a következő négy esztendőben.

Az Elle magazin kérdésére az egykori botrányhős úgy válaszolt, azért tartja fontosnak ezt a szerepvállalását, mert úgy érzi, szükség van arra, hogy az amerikai választópolgárokat valaki kimozdítsa az apátiából, és cselekvésre ösztönözze.

A Trump 2.0 új lapjárást hozhat. Kinél lesz a pikk ász?

A meglévő globális világrend mennyire rugalmas, meddig képes működni a világ legerősebb hatalmának aktív, konstruktív szerepvállalása nélkül? Erre a kérdésre 1945 óta nem lehet tudni a választ, ha azonban Donald Trump győz novemberben, a világ gyorsan megkaphatja azt. Ha többre kíváncsi→