Harry herceg azzal váltotta ki az iszlám szélsőségesek haragját, hogy önéletrajzi könyvében elárulta: katonai bevetéseken 2007 és 2013 között egy helikopter másodpilótájaként 25 tálibot ölt meg Afganisztánban. A fiatalabbik brit herceg különben szörnyűnek nevezte a háborús élményeit – írja a Maszol.

A gondolatától még mindig végigfut a hideg a hátamon

– olvasható Harry herceg Spare című bestseller könyvében.

Időközben a herceg összerúgta a port a brit királyi családdal, ezért feleségével és gyermekeikkel az Egyesült Államokba költözött. Most a sussexi herceget kivégzéssel fenyegetik a vallomásai miatt.

November végén az AS-Sahab Media Foundation, az al-Kaida médiaportálja arra szólította fel a világ muszlim lakosságát, hogy hajtsanak végre támadást Harry ellen – számolt be a németországi Szövetségi Bűnügyi Hivatal (BKA).

Céljuk nem kevesebb, mint véres támadások és forradalmak előidézése a palesztinok támogatására, így segítenék a Hamász terrorszervezetet. A terroristák felhívásában Harry herceg és az Egyesült Államok kiemelt célpontként szerepel. A BKA úgy látja, hogy az új felhívás szimbolikus bosszú és büntetés Izrael támogatói ellen.

Királyi játszmák: dobta Harryéket, Károly mellett döntött David Beckham

A több mint 450 millió dolláros nettó vagyonnal rendelkező egykori futballista meghívást kapott egy vacsorára III. Károllyal, hogy a király által alapított Prince's Foundation jótékonysági nagykövete legyen, miután elhatárolódott Harrytől és Meghantól. David Beckham ezzel egy újabb lépést tesz a hőn áhított lovagi címe, és a vele járó Sir megszólítás felé. Bővebben --->