Több esetben is változik a Penny üzletek nyitvatartása, éppen ezért azt tanácsolják vásárlóiknak, hogy tervezzék meg előre az ünnepi menük hozzávalóinak beszerzését. Az üzletlánc kiemelt célja, hogy idén húsvétkor is pénztárcabarát és kiváló minőségű élelmiszerek kerüljenek a kosarakba, így számos termék akár 40 százalékkal olcsóbban érhető el.

A Penny üzletei március 15-én, pénteken, valamint március 29-én, nagypénteken, március 31-én és április 1-én, húsvét vasárnap és húsvét hétfőn egyaránt zárva tartanak.

Az ünnepnapok közeledtével a lánc felhívja a figyelmet a tudatos és fenntartható fogyasztásra is, ezért arra kéri vásárlóit, hogy csak annyi romlandó élelmiszert szerezzenek be, amennyire valóban szükségük van.

Így alakul a Penny üzleteinek nyitvatartása:

  • Március 15-én, pénteken a boltok zárva tartanak.
  • Március 16. és március 28. között az üzletek a szokásos nyitvatartási rend szerint, akár 40 százalékos kedvezményekkel és széles ünnepi választékkal várják a vásárlókat.
  • Március 29-én, nagypénteken a diszkontok zárva tartanak.
  • Március 30-án, szombaton a boltok a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek.
  • Március 31-én és április 1-én, húsvét vasárnap és húsvét hétfőn az üzletek zárva tartanak.

Több mint egy éve nem láttak ilyet a magyar boltokban

Alig bővült a kiskereskedelmi forgalom januárban a tavalyi év azonos időszakához viszonyítva, decemberhez képest pedig stagnált. Karsai Gábor, a GKI Gazdaságkutató vezérigazgató-helyettese lapunk kérdésére elmondta: lassú növekedésre számít, 2024-ben átlagosan 4 százalékra. Ha többre kíváncsi→