Különleges februári nyugdíjas kedvezményeket hirdettek meg egyes fürdők az idősek számára, még az amúgy is olcsóbb nyugdíjas belépők árából is - írja a Termálonline.

Akadnak olyan akciók, amelyek csak időszakosak.

Nézzük, hova és mikor érdemes ellátogatni, ha már olcsóbb lesz:

  • Berekfürdői Gyógyfürdő:  februárban három alkalommal „nyugdíjas szerda” kedvezményt kínál Február 7-én, 21-én és 28-án a nyugdíjas urak 600 forintos, a nyugdíjas hölgyek pedig – mivel még tart a női zuhanyzó felújítása – 900 forintos kedvezményt kapnak a napijegyek árából. Előbbieknél ez 2000 forintos, a hölgyeknél 1700 forintos jegyárat jelent.
  • Hajdúnánási Gyógyfürdő: februárban csütörtökönként kínálnak extra nyugdíjas kedvezményt. Február 8-án, 15-én, 22-én és 29-én a nyugdíjas napijegy ára 2500 forint.
  • Kisvárdai Aquacinema fürdő: csütörtöki napokon egy állandó nyugdíjas kedvezményt biztosít. Ezeken a napokon a nyugdíjas belépő 3000 forintba kerül.
  • Nyírbátori Sárkány Wellness és Gyógyfürdő: február 29-ig érvényes akciójának keretében 50 százalékos kedvezményt kínálnak a nyugdíjasok számára. Ez azt jelenti, hogy számukra 1500 forintba kerül egy napi belépő.
  • Nyíregyházi Aquarius Élményfürdő: hétfőnként és csütörtökönként olcsóbbak a nyugdíjas belépők az Aquarius Élményfürdőben. Ez 4100 forintos jegyárat jelent, a helyi nyugdíjasok számára pedig csak 2300 forintba kerül a belépő.
  • Pápai Várkertfürdő: hétfőn és csütörtökön a nyugdíjas igazolvány 50 százalékos kedvezményt biztosít. Az akció május 31-ig tart, az ünnepnapok kivételével. 
  • Ráckeve Aqua Land Termálfürdő: a nyugdíjasok hétfőnként és csütörtökönként (kivéve, ha ünnepnapra esik) 10 százalékkal olcsóbban válthatnak belépőt. 
  • Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő: a tanítási szünetek kivételével egész évben elérhető a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő „nyugdíjas kedd” nevű akciója. Ezeken a napokon az ONFYI igazolványukat bemutató vendégek féláron, jelenleg 1900 forintért válthatnak napi belépőjegyet.

 

Kevesen tartják be azt a fürdős szabályt, hogy meddig lehet egy termélvizes medencében ücsörögni, pedig baj lehet belőle. A gyógyvizes medencékben tartózkodó vendégeknek mindig kiírják a fontos szabályt, hogy pontosan hány percig tartózkodhatnak benne, itt írtunk erről >>>