Digi 50 százalékos havidíj-kedvezményt jelentett be vezetékes internet előfizetőinek, amennyiben most fizetnek elő az akciós DIGINet 1000 FTTH csomagra, amelyre tizenkét hónapos hűségidőt vállalnak és igénybe veszik az elektronikus számlázási szolgáltatást – közölte a csoport kommunikációs igazgatója.

A mindenkori aktuális díjból, fél éven át biztosított kedvezménnyel a Digi új és már meglévő előfizetői is élhetnek, amennyiben most fizetnek elő a cég vezetékes internetes szolgáltatására, vagy megújítják lejárt internet-előfizetésük hűségidejét.

Az új ügyfelek számára az igénybevétel feltétele a tizenkét hónapos hűségidő és az elektronikus számlázási szolgáltatás (e-pack) vállalása.

Az Indexnek eljuttatott közlemény szerint az ajánlattal a Digi már meglévő ügyfelei is élhetnek, amennyiben az internet-előfizetésük hűségideje lejárt, vagy a már meglévő telefonos és televíziós szolgáltatásaik mellé a Diginet 1000 FTTH csomagot választják, és 12 hónap hűségidőt, valamint elektronikus számlázási szolgáltatást vállalnak. 

A cég említett kedvezményes csomagja 2024. április 15-ig érhető el.