Az egykori Manchester United-legenda, a 48 éves David Beckham nemzetközi nagykövetként térhet vissza a hússzoros angol bajnokcsapathoz abban az esetben, ha Jasszim bin Hamad Al Thani sejk megvásárolja a klubot – írja az Index.

A klubot jelenleg tulajdonló Glazer család még tavaly jelentette be, hogy eladja a csapatot, ám még mindig nem került pont az ügy végére; a katariaknak ráadásul azért sem egyszerű a helyzetük, mert egy brit milliárdos, Sir Jim Ratcliff is ajánlatot tett.

Beckham egyébként otthonosan mozog az üzleti ügyek intézésében, hiszen saját maga is birtokol egy klubot: 2007-ben ugyanis, amikor Amerikába igazolt, szerződésébe foglalta, hogy lehetősége legyen klubot alapítani, ez lett később az Inter Miami FC.

Beckham is stadiont épít, de egy fillérjébe sem kerül az adófizetőknek

A futballsztár először klubot alapított Miamiban, majd megszerezte csapatába Messit, és akkorára nőtt a focimánia, hogy most saját stadiont építenek a városnak. Bővebben–––>

A legendás játékos egyébként amúgyis napirenden van mostanában, hiszen múlt héten jelent meg a Netflixen életrajzi dokumentumfilmje.