Március 1-től Papp-Gerlei Gyöngyvér az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója − tájékoztatott péntek délután a társaság.

A szakember az elmúlt egy évben a vállalat operatív vezérigazgató-helyetteseként részt vett a társaság irányításában, és közvetlenül vezette az Antenna Hungária média divízióját.

Az új vezérigazgató kinevezését az indokolta, hogy a 4iG cégcsoportnál zajló transzformációs program keretében a tagvállalatok operatív irányítását is átalakítják.

A korábbi vezérigazgató, Blénessy László a 4iG Nyrt. igazgatósági tagjaként a technológiai és digitalizációs területek stratégiai projektjeit támogatja a jövőben.

Papp-Gerlei Gyöngyvér a magyar telekommunikációs és médiaipar egyik meghatározó személyisége. Kereskedelmi szakközgazdászként végzett, több mint 20 éves értékesítési és menedzsment tapasztalattal rendelkezik, amelynek jelentős részét a telekommunikációs szektorban szerezte. 2022. április 20. óta az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgató-helyettese. Ezt megelőzően, 2019. április 1-jén csatlakozott a társasághoz kereskedelmi igazgatóként. Karrierje során fontos szerepet töltött be a szintén a 4iG Csoporthoz tartozó DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.-nél, ahol megbízott ügyvezető igazgatóként dolgozott. Ebben a pozíciójában jelentős szerepet játszott a DIGI folyamatainak átalakításában a felvásárlást követően.