réthelyi_miklós

12.
18.
18:41
Megdöbbent a miniszter - szó sincs felmondásról?

Megdöbbent a miniszter - szó sincs felmondásról?

Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter egyetlen családtagja sem helyezett letétbe semmilyen felmondási nyilatkozatot - közölte a tárca vasárnap az MTI-vel.

Szerző(k): NAPI
11.
10.
18:07
Magyarországon is beindulhat a hiányzó rákgyógyszer gyártása?

Magyarországon is beindulhat a hiányzó rákgyógyszer gyártása?

Világméretű hiány alakult ki abból a vegyületből, amely a Zala Megyei Kórház készletéből is kifogyott, és emiatt a héten nem tudták elvégezni a kemoterápiás kezeléseket; a tárca ezért alternatív beszerzési megoldásokon gondolkodik, és ha hosszú távon hiány alakul ki, a hazai gyártásról is gondoskodni kell - jelentette ki az egészségügyért felelős államtitkár.

Szerző(k): NAPI
10.
13.
11:36

Megvan Réthelyi utóda?

Nyár óta inog a szék Réthelyi Miklós nemzetierőforrás-miniszter alatt, Orbán Viktor állítólag az operaházi főigazgató kinevezését övező botrány idején vesztette el végleg a bizalmát miniszterében. Orbán eredetileg Lázár Jánost szánta utódjának, de rá a frakció egybentartásában nagyobb szükség van. Most úgy tűnik, Réthelyi utóda egyetlen jól teljesítő államtitkára, az Orbánnal bizalmas viszonyban álló Balog Zoltán lehet.

Szerző(k): Index.hu
10.
13.
10:11
Átalakítják a háziorvosi rendszert - utasítani kell a betegeket

Átalakítják a háziorvosi rendszert - utasítani kell a betegeket

A történelmi hagyomány miatt sokak számára az ingyenes egészségügy alapvető, mert nem látják, hogy a E-alap bevételei honnan származnak. Azonban ennek az alapnak egyensúlyban kell lenni a kiadásokkal, vagyis a kormány feltett szándéka, hogy nem engedi el a gyeplőt az egészségügyben - mondta Réthelyi Miklós, nemzeti erőforrás miniszter a Napi Gazdaság mai egészségügyi konferenciáján.

Szerző(k): Szepesi Anita
07.
14.
12:49

Titkosak a zárolás részletei?

A NEFMI által megvalósított 38 milliárdos zárolás részletei nem nyilvánosak.

Szerző(k): Domokos László