magazin

09.
26.
10:27
Eldőlt: felvásárolnak egy nagy magyar céget

Eldőlt: felvásárolnak egy nagy magyar céget

A Fastrock Kft. közvetlen, egyedüli irányítást szerezhet az Ipress Center Central Europe Zrt. (Ipress) nyomdaipari vállalkozás felett.

Szerző(k): MTI
03.
25.
16:40
Költöznie kell a botrányvillából a milliomosnak

Költöznie kell a botrányvillából a milliomosnak

A Wall Street Journal (WSJ) szerint eladó a Playboy magazin és a villa is, félmilliárd dollárért.

Szerző(k): Index.hu
02.
15.
19:26
Gyerekek és gyerekesek, figyelem: mégsem szűnik meg a Buci Maci!

Gyerekek és gyerekesek, figyelem: mégsem szűnik meg a Buci Maci!

Új helyen, a gyermekmagazinjairól ismert Drize Kiadó gondozásában jelenik meg ezentúl hazánk egyik legkedveltebb gyermeklapja, a Buci Maci - adta hírül a cég.

Szerző(k): Economx
01.
10.
09:09
Új tulajdonoshoz kerülhet a 60 éves magyar márka

Új tulajdonoshoz kerülhet a 60 éves magyar márka

A Figyelő és az IPM felszámolás alatt lévő kiadójának kötelezettségállománya 600 millió forintra rúg; \"téves utalásként\" 139 milliót kaptak. A lapok megvásárlása iránt már többen érdeklődtek a felszámolónál.

Szerző(k): Economx
09.
04.
15:59
Mickey Mouse a legújabb áldozata a görög válságnak

Mickey Mouse a legújabb áldozata a görög válságnak

A Mickey Mouse magazin görög kiadása a legutóbbi áldozata az ország válságának. A kiadó bejelentette, hogy a felfüggeszti a lap kiadását 47 év után - írja a CNBC.

Szerző(k): Economx
02.
26.
11:31
Új magyar magazin az Apple-nél

Új magyar magazin az Apple-nél

E-sajtótörténelmet ír egy magyar alkalmazás, amely az App Store-ból tölthető le, iPhone és iPad készülékekre.

Szerző(k): Tóth Kata
05.
12.
23:59

Újraindítják az Esti Hírlapot?

A NAPI Gazdaság értesülése szerint a közeljövőben újra megjelenhet az Esti Hírlap című bulvár napilap, amelynek eladásáról előrehaladott tárgyalások folynak. Információnkkal mind az eladó, mind a vevő képviselőit megkerestük, akik a tárgyalások tényét megerősítették, ám részletekről egyelőre nem kívántak nyilatkozni. Egymástól függetlenül mindkét fél azt valószínűsítette, hogy várhatóan e hét végére megállapodnak az adásvétel ma még nyitott kérdéseiben. Ha az ügylet létrejön, akkor a volt Kurír főszerkesztője, Szűcs Gábor által irányított, jelenleg a magyar nyelvű Penthouse magazin nyár végi megjelentetését előkészítő Media Network Kft. lehelhet új életet a lapba. (Részletek a hétfői NAPI Gazdaságban.)

Szerző(k): Bubrik Gáspár
02.
11.
23:59

A Penthouse is belépne a magyar lappiacra

A NAPI Gazdaság információi szerint legkésőbb augusztusra tervezik a magyar nyelvű Penthouse magazin első számának megjelentetését. A Playboy és a Hustler konkurensét a Penthouse Magyarország Kft. adná ki, amelynek társtulajdonosa és ügyvezetője a megszűnt Kurír bulvárlap egykori főszerkesztője, Szűcs Gábor. A cégben többségi üzletrészt vett az amerikai Perolly International, amely várhatóan finanszírozza a lap indulását. Részletek a keddi NAPI Gazdaságban.

Szerző(k): NAPI
11.
20.
06:59

Rádiót is indítana a Hustler kiadója

Első magyar nyelvű lapja, a Hustler magazin bejáratására akár egymillió dollárt is szán a licenctulajdonos Constantine Gerou. A médiabefektetőnek több európai országban mintegy 30 sajtótermék kiadójában van érdekeltsége, saját nyomdát is működtet, valamint egy Athénban és környékén fogható kereskedelmi rádió tulajdonosa. Gerou Magyarországon is befektetne rádióba és újabb szórakoztató magazinok indítását is tervezi. A görög üzletember érdekeltségébe tartozó kiadócégek tavaly együttesen mintegy 12 millió dollár árbevételt értek el. Gerou magyarországi tervein felül Németországban és Hollandiában az idén, Lengyelországban, Bulgáriában, Jugoszláviában és Oroszországban pedig jövőre készül újabb lapok kiadására. Részletek a mai NAPI Gazdaságban.

Szerző(k): NAPI