Puskás Arénában mintegy 67 ezren, a tévében pedig 854 ezren követték a vasárnapi Magyarország-Montenegró Európa-bajnoki selejtezőt a közszolgálati sportcsatornán, mellyel a mérkőzés idejére a közlemény szerint a csatorna piacvezetővé vált.

A magyar válogatott egyenesen ágon való kijutása az EB-re már a bolgárok elleni mérkőzéssel megvalósult, a vasárnapi mérkőzés a csoportelsőségért folyt, melyet végül meg is szereztek Szoboszlaiék, 3-1-es győzelemmel. A magyar válogatott így a csoportelsőség mellett veretlenül jutott ki a 2024-es németországi Európa-bajnokságra – írja az MTVA.

A közmédia szerint a mérkőzés nézettsége megdöntötte a korábbi EB-selejtezők nézettségi rekordját, a közvetítés 27,1 százalékos közönségarányt hozott, közel 1,4 millió embert ért el, és átlagosan 77 percet néztek meg a találkozóból.

"Csak az a szép zöld gyep": félmilliárd forintba kerül a Puskás Arénában a pálya gondozása

Egy ajánlat érkezett a márciusi kiírásra, így a solymári székhelyű Garden Group Kft. egy 180 millió forintos keretmegállapodást nyert el a feladatokra, most pedig már nettó 453 millió forintért végezheti el a munkálatokat.
Bővebben--->