Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Maga a munka minkét napon 9 és 16 óra között zajlik, a reggeli és délutáni csúcsidőszakot nem érinti, és csak a pálya felét érinti a zárás, de fel kell készülni a menetidő növekedésére – figyelmeztet a Totalcar.

A Magyar Közút arra hívja fel a figyelmet, hogy 2024. február 29-én, csütörtökön a reggeli és délutáni csúcsidőszakok között, reggel 9 és délután 16 óra között az M0-s autóút M31-es autóút és a péceli csomópontok közti szakaszán, az M4-es autóút felé vezető oldali főpályán a külső és a középső sávot lezárják a forgalom elől. A beavatkozás ideje alatt egy sáv lesz biztosított a forgalom számára, ugyanakkor a korlátozás nem érinti az autóútra történő fel- és onnan történő lehajtást.

Továbbá 2024. március 1-jén, pénteken 9 és 16 óra között az M0-s autóút 3-as főúti csomópontja utáni szakaszán, a Megyeri híd felé vezető oldali főpályán a külső sávot lezárják a forgalom elől a szakemberek. A beavatkozás ideje alatt itt is egy sáv lesz biztosított a forgalom számára, a korlátozás itt sem érinti az autóútra történő fel- és lehajtási lehetőségeket.

A korlátozásokra előjelző táblák hívják fel majd fel a figyelmet és időszakos sebességkorlátozásokat is bevezetnek majd a munkaterületek térségében a szakemberek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon érdemes tájékozódni a pontos helyzetről, de navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.