A miniszter szerint Hódmezővásárhely úgy döntött, hogy elzárkózik az országtól. Ezért nincs benne az ország vérkeringésében, ami miatt úgy véli, bukott városként tekintenek a településre, melynek egy bukott városvezető van az élén. Emiatt meglátása szerint nincs esély arra, hogy fejlődés történjen.

Ez azért is érdekes kijelentés, mert a Rádió 7 adásában Lázár azt is megemlítette, hogy négysávosítják a Hódmezővásárhelyt és Algyőt összekötő Tisza-hidat. 

A miniszter úgy véli, Márki-Zay személye alkalmatlan, hozzátéve, hogy olyan ember, aki szerint két férfi nevelhet egy gyereket, nem lehet rábízni a város vezetését. Szerinte aggodalommal töltheti el a gyerekek jövőjét a polgármester hite.

Szorosan figyeli a térséget a miniszter

Lázár János építési és beruházási miniszter egyben a hódmezővásárhelyi térség országgyűlési képviselője is, ezért nem meglepő, hogy rendszeresen a környéken van és számos alkalommal kritizálta már Hódmezővásárhely jelenlegi vezetését. Pedig alig egy hónappal a 2022-es parlamenti választások után még úgy tűnt, elássa a csatabárdot a két politikus.

Tényleg vidéki fordulatot tervez Lázár János minisztériuma

24 projekt megindításáról döntött júliusban a kormány az Építési és Közlekedési Minisztérium szerint. Ráadásul úgy tűnik, nem távlati tervekről van szó.
Bővebben--->