A Budapest Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a főváros számos területén tilos lesz megállni, másutt pedig lezárások, valamint szakaszos és időszakos lezárások lesznek.

 

  • A legfontosabb, hogy 2024. március 13-án 3 órától március 15-én 22 óráig lezárják a  Múzeum körút Kálvin tér irányú külső forgalmisávját a Bródy Sándor utca és a Kálvin tér között, valamint a Múzeum körút Astoria irányú külső forgalmisávját a Bródy Sándor utca és a Múzeum körút 2. szám között,
  • valamint március 14-én 0 órától március 15-én 24 óráig a Pollack Mihály teret.
  • 2024. március 15-én 3 órától 16 óráig szintén lezárják a Bródy Sándor utcát a Pollack Mihály tér és a Múzeum körút között, a Múzeum utcát a Szentkirályi utca és a Múzeum körút között, az Üllői utat a Szabó Ervin tér és a Kálvin tér között, a Múzeum körutat a Lónyay utca és az Astoria között, valamint a Kecskeméti utcát a Magyar utca és a Kálvin tér között.
  • Lezárják továbbá március 15-én 6 órától március 16-án 3 óráig az Erzsébet hidat, a Szabad sajtó utat és a Kossuth Lajos utcát,
  • március 15-én 7 órától 14 óráig a Rákóczi utat az Astoria és a Blaha Lujza tér között,
  • március 15-én 8 órától 21 óráig az Andrássy utat a Bajcsy-Zsilinszky út és az Oktogon között,
  • valamint  március 15-én 12 órától 20 óráig a Szabadság hidat.
  • Szakaszosan és időszakosan lezárják március 15-én 9 óra 20 perctől 10 óra 30 percig a Kossuth Lajos tér – Akadémia utca – József Attila utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Deák Ferenc tér – Károly körút – Astoria útvonalat.

 

A BRFK arra kéri a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel, a megváltozott forgalmi rend szerint közlekedjenek.

 

Orbán Viktor miniszterelnök a múlt héten jelentette be Facebook-oldalán, hogy idén a Nemzeti Múzeumnál mond beszédet, pár napja pedig az is eldőlt, hogy ezúttal nem tartanak Békemenetet.

 

 

 

Ezeket a helyeket kerülje el a hosszú hétvégén, mert iszonyatos tömeg lesz

Közel 10 százalékkal költünk többet a márciusi hosszú hétvégére, mint tavaly ilyenkor.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább--->